Tomaattivuohenjuustokeitto kananmunalla

Kananmuna sopii  myös tomaattivuohenjuustokeiton täydentäjäksi. Viipaloi, paloittele tai rouhi kananmuna keiton koristeeksi.

Lyrical picture
  1 annos 10 annosta  
Raaka-aineet MÄÄRÄ MÄÄRÄ YKSIKKÖ
SIPULI 0,03 0,25 KG
VALKOSIPULIA 0,00 0,03 KG
RAPSIÖLJYÄ 0,01 0,05 KG
TOMAATTIPYRETTÄ 0,01 0,05 KG
TOMAATTIMURSKA 0,15 1,50 KG
KASVISLIEMI 0,07 0,67 L
VUOHENJUUSTOA 0,03 0,33 KG
SUOLA 0,003 0,03 L
SOKERI 0,001 0,01 L
MUSTAPIPPURI 0,003 0,03 L
OREGANOA 0,0015 0,015 L
DAVA VAPAA KANANMUNA, PUOLIKAS 0,022 0,22 KG
yht. 0,32 3,19  
annoksia 1 10  
Tee näin:
 
  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli sekä freesaa ne öljyssä.
  2. Lisää tomaattipyre, tomaattimurska, kasvisliemi ja mausteet.
  3. Keitä n.10 minuuttia.
  4. Lisää vuohenjuusto ja soseuta.
  5. Keitä, kuori ja puolita kananmunat ja koristele annos puolikkaalla kananmunalla.