Tomaattivuohenjuustokeitto kananmunalla
Kananmuna sopii myös tomaattivuohenjuustokeiton täydentäjäksi. Viipaloi, paloittele tai rouhi kananmuna keiton koristeeksi.
1 annos | 10 annosta | ||
Raaka-aineet | MÄÄRÄ | MÄÄRÄ | YKSIKKÖ |
SIPULI | 0,03 | 0,25 | KG |
VALKOSIPULIA | 0,00 | 0,03 | KG |
RAPSIÖLJYÄ | 0,01 | 0,05 | KG |
TOMAATTIPYRETTÄ | 0,01 | 0,05 | KG |
TOMAATTIMURSKA | 0,15 | 1,50 | KG |
KASVISLIEMI | 0,07 | 0,67 | L |
VUOHENJUUSTOA | 0,03 | 0,33 | KG |
SUOLA | 0,003 | 0,03 | L |
SOKERI | 0,001 | 0,01 | L |
MUSTAPIPPURI | 0,003 | 0,03 | L |
OREGANOA | 0,0015 | 0,015 | L |
DAVA VAPAA KANANMUNA, PUOLIKAS | 0,022 | 0,22 | KG |
yht. | 0,32 | 3,19 | |
annoksia | 1 | 10 |
Tee näin:
- Hienonna sipuli ja valkosipuli sekä freesaa ne öljyssä.
- Lisää tomaattipyre, tomaattimurska, kasvisliemi ja mausteet.
- Keitä n.10 minuuttia.
- Lisää vuohenjuusto ja soseuta.
- Keitä, kuori ja puolita kananmunat ja koristele annos puolikkaalla kananmunalla.