Kasvis Quesadillat

Reseptikuva
Ohje neljälle hengelle.
 
TARVITSET:
 
1 pussi DAVA No Chicken Fajita -kasviproteiinipaloja
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
8 tortillaa
Öljyä
200 g salsaa
4 kevätsipulia, hienonnettuna
200 g tavallista tai vegaanista juustoa
Guacamolea ja salsaa
TEE NÄIN:
 
  1. Esivalmistelu: Sekoita No Chicken Fajita -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. Paista paloja pannulla keskilämmöllä 5-10 minuuttia.
  2. Kuumenna pannu, joka on riittävän suuri tortillojen kokoon nähden. Sivele pannu pienellä määrällä oliiviöljyä ja aseta tortilla pannulle.
  3. Laita muutama ruokalusikallinen salsaa tortillan päälle ja peitä No Chicken Fajitalla. Ripottele päälle juustoa ja kevätsipulia.
  4. Laita tortilla päälle ja paista, kunnes se on rapea ja kultainen alapuolelta, minkä jälkeen asetat lautasen pannun päälle ja käännät quesadillan lautaselle.
  5. Sivele pannulle hieman oliiviöljyä ja paista quesadilla toiselta puolelta rapeaksi ja kultaiseksi. Toista tämä prosessi jokaisen quesadillan kanssa. Pidä valmiit quesadillat lämpiminä uunissa 100 °C:ssa.
  6. Leikkaa quesadillat sopiviksi paloiksi ja tarjoile ne kuumina salsan ja guacamolen kanssa.
 
Vinkki!
Quesadillat voi syödä myös kylmänä ja ottaa mukaan eväspakettiin.