Kasvis Quesadillat
Ohje neljälle hengelle.
TARVITSET:
1 pussi DAVA No Chicken Fajita -kasviproteiinipaloja
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
8 tortillaa
Öljyä
200 g salsaa
4 kevätsipulia, hienonnettuna
200 g tavallista tai vegaanista juustoa
Guacamolea ja salsaa
TEE NÄIN:
- Esivalmistelu: Sekoita No Chicken Fajita -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. Paista paloja pannulla keskilämmöllä 5-10 minuuttia.
- Kuumenna pannu, joka on riittävän suuri tortillojen kokoon nähden. Sivele pannu pienellä määrällä oliiviöljyä ja aseta tortilla pannulle.
- Laita muutama ruokalusikallinen salsaa tortillan päälle ja peitä No Chicken Fajitalla. Ripottele päälle juustoa ja kevätsipulia.
- Laita tortilla päälle ja paista, kunnes se on rapea ja kultainen alapuolelta, minkä jälkeen asetat lautasen pannun päälle ja käännät quesadillan lautaselle.
- Sivele pannulle hieman oliiviöljyä ja paista quesadilla toiselta puolelta rapeaksi ja kultaiseksi. Toista tämä prosessi jokaisen quesadillan kanssa. Pidä valmiit quesadillat lämpiminä uunissa 100 °C:ssa.
- Leikkaa quesadillat sopiviksi paloiksi ja tarjoile ne kuumina salsan ja guacamolen kanssa.
Vinkki!
Quesadillat voi syödä myös kylmänä ja ottaa mukaan eväspakettiin.