Kasvistacot mausteisella tomaattisalsalla

Reseptikuva
TARVITSET:
 
No Beef Taco -täyte:
1 pussi DAVA No Beef Taco -kasviproteiinimurua
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
1 keltainen sipuli, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 rkl öljyä 
1 tl juustokuminaa
2 valkosipulinkynttä, murskattuna
0,5 tl savustettua paprikaa
2 rkl tomaattipyrettä
Tuore korianteri, hienonnettuna
Suolaa ja pippuria
 
Mausteinen tomaattisalsa
4 pieniksi kuutioiksi leikattua tomaattia
1 punasipuli, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 kevätsipulia, hienonnettuna
1 vihreä chili, hienonnettuna
140 g pakastettua maissia
1 limetti
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
 
Tarjoiluun
8-12 taco-kuorta
smetana, tavallinen tai vegaaninen
4 limettiviipaletta
Tuoretta korianteria
TEE NÄIN:
 
No Beef Taco -täyte
  1. Esivalmistelu: Sekoita No Beef Taco -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. 
  2. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia 2 minuuttia antamatta sen ruskistua. Lisää sitten No Beef Taco ja paista sipulien kanssa. 
  3. Lisää juustokumina, valkosipuli, paprika, hienonnettu korianteri ja tomaattipyre.
  4. Sekoita seos hyvin ja lisää tarvittaessa hiukan vettä. Anna hautua muutama minuutti miedolla lämmöllä, kunnes se on sopivan koostumukseltaan tacoja varten.
  5. Valmista tomaattisalsa sillä aikaa, kun täyte kiehuu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Mausteinen tomaattisalsa

  1. Sulata pakastemaissi siivilässä kuuman veden alla. Anna veden valua pois.
  2. Sekoita kaikki leikatut vihannekset öljyn ja limemehun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoilu

  1. Kuumenna taco-kuoret uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Tarjoile No Beef Taco -täyte ja mausteinen tomaattisalsa kulhoissa pöytään. Laita pöytään myös smetanaa, limeä ja korianteria, jotta ihmisillä on hauskaa tehdä omia tacojaan.