Kasvistacot mausteisella tomaattisalsalla
TARVITSET:
No Beef Taco -täyte:
1 pussi DAVA No Beef Taco -kasviproteiinimurua
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
1 keltainen sipuli, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
2 valkosipulinkynttä, murskattuna
0,5 tl savustettua paprikaa
2 rkl tomaattipyrettä
Tuore korianteri, hienonnettuna
Suolaa ja pippuria
Mausteinen tomaattisalsa
4 pieniksi kuutioiksi leikattua tomaattia
1 punasipuli, pieniksi kuutioiksi leikattuna
2 kevätsipulia, hienonnettuna
1 vihreä chili, hienonnettuna
140 g pakastettua maissia
1 limetti
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Tarjoiluun
8-12 taco-kuorta
smetana, tavallinen tai vegaaninen
4 limettiviipaletta
Tuoretta korianteria
TEE NÄIN:
No Beef Taco -täyte
- Esivalmistelu: Sekoita No Beef Taco -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia 2 minuuttia antamatta sen ruskistua. Lisää sitten No Beef Taco ja paista sipulien kanssa.
- Lisää juustokumina, valkosipuli, paprika, hienonnettu korianteri ja tomaattipyre.
- Sekoita seos hyvin ja lisää tarvittaessa hiukan vettä. Anna hautua muutama minuutti miedolla lämmöllä, kunnes se on sopivan koostumukseltaan tacoja varten.
- Valmista tomaattisalsa sillä aikaa, kun täyte kiehuu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Mausteinen tomaattisalsa
- Sulata pakastemaissi siivilässä kuuman veden alla. Anna veden valua pois.
- Sekoita kaikki leikatut vihannekset öljyn ja limemehun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoilu
- Kuumenna taco-kuoret uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Tarjoile No Beef Taco -täyte ja mausteinen tomaattisalsa kulhoissa pöytään. Laita pöytään myös smetanaa, limeä ja korianteria, jotta ihmisillä on hauskaa tehdä omia tacojaan.