Munakokkeliin helposti värikästä vaihtelua
Munakokkeli on aamiaspöydän luottoherkku, joka on usein joka kerta hyvin samanlainen. Markku Ojala Suomen Keittiömestarit ry:stä vinkkaa, miten munakokkeleiden perusohjeeseen pystyy saamaan helposti vaihtelua ja väriä lisäämällä valmistuksen loppuvaiheessa erilaisia kastikkeita.
”Kannattaa kokeilla esimerkiksi, tavallista pestoa, punaista pestoa, salsa verdeä, gremolata-kastiketta, paseerattua tomaattia freesattuna, tomaattisalsaa, hummusta. Kannustan testaamaan rohkeasti!”
Uudenlaista kulmaa saa myös itämaisesta makumaailmasta. Kokeile Markun kehittämää reseptiä, jolla munakokkeli nousee uudelle tasolle!
![Lyrical picture - 2/2](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=620&height=496&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fMunakokkeli_400x320px.jpg&x=32&y=-6|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=992&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fMunakokkeli_400x320px.jpg&x=32&y=-6)