Shakshuka kasvismunapannu
Tämä resepti on saanut innoituksensa Shaksukasta, tomaattisesta Lähi-idän herkusta. Tässä suurkeittiöille sovitetussa helpommassa versiossa käytetään munamassaa ja se on kätevä valmistaa vuoassa. Kokeile!
1/1 GN 100 mm
|
||
0,4 |
kg |
Sipulikuutio |
0,08 |
kg |
Valkosipulimurska |
0,9 |
kg |
Paprikakuutio |
0,2 |
kg |
Tomaattisose |
0,1 |
kg |
Rapsiöljy |
0,01 |
kg |
Juustokumina |
0,01 |
kg |
Paprikajauhe |
0,005 |
kg |
Cayennepippuri |
0,005 |
kg |
Mustapippurirouhe |
0,023 |
kg |
Suola |
1,5 |
kg |
Tomaattimurska |
1,2 |
kg |
Kikherne |
1,2 |
kg |
Kananmunamassa LL, vapaa |
0,7 |
kg |
Vesi |
0,35 |
kg |
Fetakuutio |
0,02 |
kg |
Korianteri, tuore |
|
|
|
6,703 |
kg |
saanto |
12 |
% |
hävikki |
|
||
0,3 |
kg |
annoskoko |
20,00 |
kpl |
annos/resepti |
Tee näin:
Freesaa öljyssä padassa sipulikuutiot, valkosipuli, paprika, tomaattisose ja mausteet.
Lisää tomaattimurska ja kikherneet. Sekoita ja annostele vuokaan.
Sekoita munamassa ja vesi. Kaada vuoan päälle.
Murenna fetakuutiot pinnalle.
Laita kansi päälle ja kypsennä uunissa 185 °C 20 minuuttia.
Koristele korianterilla.
Käy tutustumassa myös neljän hengen kuluttajareseptiin Kultamunan sivuilla!