Shakshuka kasvismunapannu

Tämä resepti on saanut innoituksensa Shaksukasta, tomaattisesta Lähi-idän herkusta. Tässä suurkeittiöille sovitetussa helpommassa versiossa käytetään munamassaa ja se on kätevä valmistaa vuoassa. Kokeile!
Lyrical picture - 2/2

1/1 GN 100 mm

 

0,4

kg

Sipulikuutio

0,08

kg

Valkosipulimurska

0,9

kg

Paprikakuutio

0,2

kg

Tomaattisose

0,1

kg

Rapsiöljy

0,01

kg

Juustokumina

0,01

kg

Paprikajauhe

0,005

kg

Cayennepippuri

0,005

kg

Mustapippurirouhe

0,023

kg

Suola

1,5

kg

Tomaattimurska

1,2

kg

Kikherne

1,2

kg

Kananmunamassa LL, vapaa

0,7

kg

Vesi

0,35

kg

Fetakuutio

0,02

kg

Korianteri, tuore

 

 

 

6,703

kg

saanto

12

%

hävikki

 

 

0,3

kg

annoskoko

20,00

kpl

annos/resepti

 
Tee näin:
 
Freesaa öljyssä padassa sipulikuutiot, valkosipuli, paprika, tomaattisose ja mausteet.
Lisää tomaattimurska ja kikherneet. Sekoita ja annostele vuokaan.
Sekoita munamassa ja vesi. Kaada vuoan päälle.
Murenna fetakuutiot pinnalle.
Laita kansi päälle ja kypsennä uunissa 185 °C 20 minuuttia.
Koristele korianterilla.