Kultamuna on Suomen vanhin kananmunamerkki 

Kultamuna-brändi sai alkunsa 50-luvulla. Tuolloin munia myytiin lähinnä irtotuotteina ja laatukin vaihteli paljon. Koska silloinkin arjen helpottamiseen haettiin uusia ratkaisuja, alettiin vuonna 1955 pakata kananmunia käteviin kennoihin ja Kultamuna-tuotemerkki otettiin käyttöön. Koteloihin pakatuille munille tehtiin tarkka laadunvalvonta, jotta voitiin varmistaa tuotteiden korkealaatuisuus. Näiden asioiden viestimiseksi käytettiin slogania ”Tarkastettu, tuore ja terveellinen”.

Vastuullisten kananmunien edelläkävijä

Otimme jo vuonna 2000 ensimmäisenä käyttöön verkkopalvelun, jolla voi jäljittää munan tilalle asti munan pinnalla olevan koodin perusteella. Kultamunan kotitilan voit tarkistaa verkkopalvelustamme osoitteesta www.kultamuna.fi.

Shell eggs - lyrical picture - 2/2

Kultamuna oli ensimmäinen kananmunatuotemerkki, joka siirtyi täysin häkittömäksi vuonna 2017. Kultamuna-kananmunat tuotetaan aina suomalaisten perheiden omistamilla kotitiloilla ja usein kanat ruokitaan myös oman pellon viljalla. Kanat saavat liikkua vapaasti kanalassa, käydä munimassa omassa pesässään ja nukkua orrella.  Mielestämme aidolla perhetilalla kanala sijaitsee omassa pihapiirissä, tuottajan omien siipien suojassa.

Kananmunissa yhdistyy luonnollisella tavalla monta ajankohtaista toivetta: monipuoliset ravintoarvot, alhainen hiilijalanjälki, helppokäyttöisyys sekä rajattomat käyttömahdollisuudet arkeen ja juhlaan. Kaikki tämä on pakattu luonnolliseen ja lempeän makuiseen pakettiin, josta voi nauttia hyvällä omatunnolla.  Kaikki Kultamuna-kananmunat ovat suomalaisia, tasalaatuisia ja tarkastettuja laatumunia.

Kultamuna – luonnollisesti lempeä.