Baosämpylä munatäytteellä

Herkullinen ja mehevä täyte baosämpylään onnistuu nopeasti valmiilla munakokkelimassalla.
Lyrical picture - 2/2
Raaka-aine 1 annos 10 annosta YKSIKKÖ
Dava Laktoositon munakokkeli 0,03 0,30 KG
Valkokaali 0,010 0,10 KG
Porkkana 0,005 0,05 KG
Chiliseesamikastike 0,010 0,10 KG
Bao-sämpylä 0,05 0,50 KG
Korianteri 0,003 0,03 L
yht. 0,11 1,08  
annoksia 1 10  
 
Tee näin:
 
  1. Kypsennä munakokkeli pussissaan höyryuunissa + 95 ºC:ssa.
    Kypsennysaika: Jäinen pussi n. 60 min, sulatettu tai tuore n. 15-25 min, tarkka kypsennysaika riippuu uunista.
  2. Kun reunat ovat hyytyneet, ravista pussia kokkelin rakenteen muodostamiseksi. 
  3. Raasta valkokaali ja porkkana tai käytä valmista coleslaw-raastetta.
  4. Sekoita chili-seesamikastike raasteeseen.
  5. Höyrytä bao-sämpylä ja täytä se munakokkelilla sekä raasteella.
  6. Koristele korianterilla ja halutessasi esim. seesaminsiemenillä.