Baosämpylä munatäytteellä
Herkullinen ja mehevä täyte baosämpylään onnistuu nopeasti valmiilla munakokkelimassalla.
![Lyrical picture - 2/2](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=950&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fBaos%c3%a4mpyl%c3%a4+munalla+leve%c3%a4.jpg&x=32&y=-6|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=2480&height=1900&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fBaos%c3%a4mpyl%c3%a4+munalla+leve%c3%a4.jpg&x=32&y=-6)
|
Tee näin:
- Kypsennä munakokkeli pussissaan höyryuunissa + 95 ºC:ssa.
Kypsennysaika: Jäinen pussi n. 60 min, sulatettu tai tuore n. 15-25 min, tarkka kypsennysaika riippuu uunista. - Kun reunat ovat hyytyneet, ravista pussia kokkelin rakenteen muodostamiseksi.
- Raasta valkokaali ja porkkana tai käytä valmista coleslaw-raastetta.
- Sekoita chili-seesamikastike raasteeseen.
- Höyrytä bao-sämpylä ja täytä se munakokkelilla sekä raasteella.
- Koristele korianterilla ja halutessasi esim. seesaminsiemenillä.