Katkarapumunakas
Merellinen katkarapumunakas on näyttävä ja täyttävä.
![Lyrical picture - 2/2](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=1240&height=950&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fKatkarapumunakas+leve%c3%a4.jpg&|/Admin/Public/GetImage.ashx?width=2480&height=1900&crop=5&Compression=75&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f4_DAVA+Foods+Finland%2fKuvat+DAVA+Foods+Suomi%2fMunatietoa+-+kuvat%2fReseptit+FS%2fKatkarapumunakas+leve%c3%a4.jpg&)
Annoskoko: 300 g
Annosmäärä: 1
Tarvitset:
katkarapujen lientä
1 dl kuohukermaa
2 vartta tilliä hienonnettuna
10 vartta ruohosipulia hienonnettuna
5 ml (1tl) sitruunamehua
5 ml (1tl) sweet chili kastiketta
100 g valutettuja katkarapuja suolaliemessä tai pakasteena olevia sulatettuna
2 dl DAVA Foods Vapaa kananmunamassaa ( tai 4 kpl Kultamuna Vapaa kananmunia)
suolaa, pippuria
voita paistamiseen
Tee näin:
- Laita pinnoitettuun paistinpannuun voita ja lämmitä keskilämmöllä.
- Voin vaahtoamisen vähetessä lisää munamassa ja siirtele sitä paiston aikana reunoilta keskelle niin, että hyytymätön massa valuu tyhjiin kohtiin pannulla.
- Massan ollessa melkein kokonaan hyytynyt lisää muhennetut katkaravut (ei nestettä).
- Kohota pannun kahvaa niin saat munakkaankäännettyä puolikuuksi ja siirrettyä lautaselle.