Pekka Yli-Piiparista kaupallinen johtaja

Pekka Yli-Piipari on nimitetty DAVA Foods Finland Oy:n kaupalliseksi johtajaksi 1.1.2021 alkaen. Kaupallisen johtajan tehtävässä Yli-Piipari ottaa vastuun brändiportfolion kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Aiemmin myynnistä vastannut myyntijohtaja Ilkka Tirkkonen on syksyllä siirtynyt uusiin tehtäviin.

”Kananmunien myynti on ollut kasvussa ja niiden ravitsemusta sekä monikäyttöisyyttä arvostetaan. Nyt on aika laittaa lisää vauhtia tuoteryhmän kehittämiseen. Pekan kokemus vähittäiskauppa-asiakkuuksista ja kaupallisesta kehittämisestä tuo erinomaista lisäarvoa tiimiimme. ”, toteaa DAVA Foods Finlandin toimitusjohtaja Juha-Petri Jokinen.

Yli-Piipari siirtyy tehtävään Estrellan myyntijohtajan paikalta, jossa hän on työskennellyt viimeiset neljä vuotta. Tätä aikaisemmin Yli-Piipari on työskennellyt mm. Arvid Nordquist Finlandilla ja Atrialla. Yli-Piiparilla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista myynnin ja markkinoinnin, toimitusketjun hallinnan sekä asiakkuusjohtamisen tehtävistä.

DAVA Foods Finland panostaa vahvasti kananmunien vastuullisuuteen. Suomen tunnetuimman kananmunabrändin Kultamunan kaikki tuotteet ovat jo vuosia olleet häkittömiä ja ne kaikki tuotetaan suomalaisilla perhetiloilla. ”Arvostan Kultamuna-brändiä vastuullisuuden edelläkävijänä ja olen innoissani päästessäni mukaan.”, kommentoi Yli-Piipari.

Lisätietoja:

Juha-Petri Jokinen
Toimitusjohtaja
DAVA Foods Finland Oy
Puhelin 040 504 0746
juha-petri.jokinen@davafoods.fi

Pekka Yli-Piipari
Puhelin 040 778 3881