Kasvispapupata
Ohje 4 hengelle
TARVITSET:
1 pussi DAVA No Beef Taco -kasviproteiinimurua
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
2 punasipulia, viipaloitu ohuiksi siivuiksi.
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
2 punasipulia, viipaloitu ohuiksi siivuiksi.
2 valkosipulinkynttä, murskattu
1 iso porkkana, leikattu ohuiksi suikaleiksi.
1 oranssi paprika, leikattu ohuiksi suikaleiksi
1 tl paprikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl cayennepippuria
250 g maissia
1 tölkki tomaattimurskaa
4 rkl tomaattipyrettä
2 rkl limettimehua
Suolaa ja pippuria
4-6 rkl öljyä
200 g esim. kidneypapuja säilykkeenä
1 rkl currya
Tuore korianteri
TEE NÄIN:
- Esivalmistelu: Sekoita No Beef Taco -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. Paista paloja pannulla keskilämmöllä 5-10 minuuttia.
- Kun No Beef Taco on paistettu, sekoita pannulla punasipuli, valkosipuli, porkkanat ja paprika, sitten paprika, oregano, cayennepippuri ja maissi. Kuullota muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska sekä tomaattipyre ja sekoita, minkä jälkeen kaada pannulle vettä, kunnes se peittää astian. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
- Lisää limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. Anna lautasen marinoitua sillä aikaa, kun paahdat pavut.
- Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla curryn kanssa.
- Kaada papujen liemi pois ja huuhtele pavut. Kuumenna papuja curryöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää pavut pataan.
- Tarjoa pata tuoreen korianterin kera.