Kasvispapupata

Reseptikuva
Ohje 4 hengelle
 
TARVITSET:
 
1 pussi DAVA No Beef Taco -kasviproteiinimurua
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
2 punasipulia, viipaloitu ohuiksi siivuiksi.
2 valkosipulinkynttä, murskattu
1 iso porkkana, leikattu ohuiksi suikaleiksi.
1 oranssi paprika, leikattu ohuiksi suikaleiksi
1 tl paprikaa
1 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl cayennepippuria
250 g maissia
1 tölkki tomaattimurskaa
4 rkl tomaattipyrettä
2 rkl limettimehua
Suolaa ja pippuria
4-6 rkl öljyä
200 g esim. kidneypapuja säilykkeenä
1 rkl currya
Tuore korianteri
TEE NÄIN:
 
  1. Esivalmistelu: Sekoita No Beef Taco -pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. Paista paloja pannulla keskilämmöllä 5-10 minuuttia.
  2. Kun No Beef Taco on paistettu, sekoita pannulla punasipuli, valkosipuli, porkkanat ja paprika, sitten paprika, oregano, cayennepippuri ja maissi. Kuullota muutama minuutti.
  3. Lisää tomaattimurska sekä tomaattipyre ja sekoita, minkä jälkeen kaada pannulle vettä, kunnes se peittää astian. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
  4. Lisää limen mehu ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. Anna lautasen marinoitua sillä aikaa, kun paahdat pavut.
  5. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla curryn kanssa. 
  6. Kaada papujen liemi pois ja huuhtele pavut. Kuumenna papuja curryöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää pavut pataan.
  7. Tarjoa pata tuoreen korianterin kera.