Kasvispasta "Bolognese"
Ohje neljälle hengelle.
TARVITSET:
1 munakoiso
4 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
Öljyä paistamiseen
3 salottisipulia, hienonnettu
2-4 valkosipulinkynttä, hienonnettu
350 g DAVA No Beef -kasviproteiinimurua
3 salottisipulia, hienonnettu
2-4 valkosipulinkynttä, hienonnettu
350 g DAVA No Beef -kasviproteiinimurua
(pussillisen esivalmisteluun 3 rkl öljyä ja 2 dl vettä)
1 kesäkurpitsa, pieniksi kuutioiksi leikattu.
1 punainen paprika, kuutioitu
Kourallinen tuoretta basilikaa hienonnettuna.
2 dl punaviiniä
3 rkl tomaattipyrettä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tl paprikajauhe
Keitettyä spagettia
Päälle ripoteltavaksi parmesaania tai vegaanijuustoa.
1 kesäkurpitsa, pieniksi kuutioiksi leikattu.
1 punainen paprika, kuutioitu
Kourallinen tuoretta basilikaa hienonnettuna.
2 dl punaviiniä
3 rkl tomaattipyrettä
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tl paprikajauhe
Keitettyä spagettia
Päälle ripoteltavaksi parmesaania tai vegaanijuustoa.
TEE NÄIN:
- Laita uuni lämpiämään 200 °C:n asteeseen.
- Leikkaa munakoiso kahtia ja sivele molemmat puoliskot oliiviöljyllä. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paista niitä uunissa kullanruskeiksi noin 25 minuuttia.
- Esivalmistele No Beef: Sekoita pakkauksen maustepussin sisältö kulhossa veden ja öljyn kanssa. Lisää kasviproteiini ja sekoita. Anna turvota 10-15 minuuttia sekoitellen aina välillä. Paista paloja pannulla keskilämmöllä 5-10 minuuttia.
- Kuullota salottisipulia ja valkosipulia öljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan.
- Lisää No Beef ja sekoita sipulien joukkoon.
- Lisää kasvikset, sitten punaviini, tomaattipyre, tomaattimurska ja paprikajauhe. Lisää vettä, kunnes se peittää bolognesen.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Anna bolognesen hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Keitä sillä välin spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Leikkaa paistettu munakoiso suupaloiksi ja sekoita ne varovasti bologneseen juuri ennen tarjoilua.
- Tarjoile bolognese vastakeitetyn spagetin kanssa. Voit lisätä päälle raastettua parmesaania tai vegaanijuustoa.