Pakkauskoneet maatiloille

Prinzen tunnetaan markkinoiden johtavana kananmunien käsittelylaitteiden valmistajana. Prinzen tarjoaa käsittelylaitteita haudontamunille ja kulutusmunille. Lisäksi valikoimaan kuuluvat haudonnan automaatiolaitteet. Laitteistot sopivat niin pienille kuin isoillekin yksiköille.

Alankomaissa toimiva Moba valmistaa laitteita munien lajitteluun, pakkaamiseen ja prosessointiin. Laitteita löytyy sekä yksittäisiin vaiheisiin, että koko munien käsittelyprosessiin alusta loppuun asti. Laitteet on suunniteltu käsittelemään munia erityisen hellävaraisesti.

Nyt saat meiltä myös Sanovo / Staalkat maatilapakkauskoneet sekä niihin varaosat ja huollot! 

Sanovon Farmpackers-tuotteilla on erinomainen suorituskyky, alhainen energiankulutus ja ne ovat kestäviä sekä helposti ylläpidettäviä. Voit keskittyä munien pakkaamiseen, kun ylläpitoon ja huoltoon ei kulu niin paljoa aikaa. Farmpacker on yksinkertainen, vankka, luotettava ja joustava! 

 

Big Dutchman munien keräysjärjestelmät

Laadukas munien keräysjärjestelmä voi parantaa tuotannon tehokkuutta monella tavalla. Aika- ja työvoimakustannukset vähentyvät, munien laatu on optimaalinen ja määrän valvonta on helpompaa. Big Dutchman -munankeräysjärjestelmät täyttävät korkeimmatkin vaatimukset: munien hellä kuljetus, korkea toimintavarmuus ja käsittelyn helppous.
Lyrical picture - 2/2

Moba Diamond -pakkauskone

Prinzen haudontamunien lajittelija toiminnassa

Munien kääntö 100% :sesti oikeaan asentoon

Sanovo Farmpacker

Big Dutchman munien keräilyjärjestelmät