Kananmunien tuotantolaitteistot

Kananmunatuotannon laitteistot voivat parhaimmillaan mm. maksimoida munintamäärän,minimoida lattia tai laitteistomunat, helpottaa hoitoa ja valvontaa, maksimoida kanojen käytössä olevan pinta-alan ja tehdä syömisestä, juomisesta ja munimisesta helpompaa.

Laadukas tuotantojärjestelmä on hygieeninen ja hoitaa myös lannanpoiston tehokkaasti. Automaattinen munien keruu säästää aikaa ja työtä.

Tarjoamme markkinoiden parhaat tuotantolaitteistot Big Dutchmanilta. Natura-järjestelmät ovat muunneltavissa ja räätälöitävissä jokaiseen tarpeeseen. Ne sopivat hyvin sekä lattia-, ulko- että luomukananmunien tuotantoon.

 

Esittelyvideo juuri uusitusta kerroslattiakanalasta

Myyntipäällikkömme Timo Keppola esittelee, miten moderni lattiakanala toimii. Kanalaitteistot on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi sekä kanojen että kanalan henkilökunnan kannalta.

Natura Step

Big Dutchmanin esittelyvideo (eng)

  • Optimaaliset muninta- eläin- ja hygieniaolosuhteet
  • Kestävä ja helppohoitoinen
  • Soveltuu, vapaa-, luomu- ja Free Range -tuotantoon
Pesä

Pesän rakenne

-Verho pitää pesän hämäränä.

-Pesän pohjalla on ruohomatto, joka pitää munan irti pohjasta, jotta kosketuspinta jää vieriessä pieneksi. Siksi myös munahihna on rei'itetty.

-Pesän pohja on keskeltä nivelöity, join pesä sulkeutuu kääntymällä niin, että pesään jäneet munat vierivät munahihnalle ja roskat putoavat pois.