SCRAEGG on uudenlainen kanamunakonsepti

DAVA Foods Finland lanseeraa täysin uudenlaisen tavan nauttia kotimaista kananmunaa ”on the go”.

DAVA Foods Finland lanseeraa täysin uudenlaisen tavan nauttia kotimaista kananmunaa ”on the go”. SCRAEGG sopii aamu- tai välipalaksi ja jopa kevyeksi lounaaksi, ja se valmistuu vain 15 sekunnissa. SCRAEGG-konseptia tarjotaan myyntiin mm. kahviloihin, hotelleihin, kioskeihin ja huoltoasemille.

SCRAEGG-annos valmistetaan sitä varten kehitetyllä SCRAEGG-laitteella. Höyryn ja paineen vaikutuksesta munankeltuaisen luonnollinen rasva saa annoksen kuohkeutumaan herkulliseksi ja pehmeäksi ilman lisättyä rasvaa. SCRAEGG tarjotaan kätevästä pahvikupista, jolloin se on helppo ottaa mukaan tai nauttia heti tilanteen mukaan.

Kuluttajat kaipaavat lisää vaihtoehtoja helppoon ja nopeaan ”on the go” -syömiseen leipien ja leivonnaisten rinnalle.  SCRAEGG on tähän uudenlainen terveellinen vaihtoehto, sillä se sisältää runsaasti proteiinia ja pitää nälän pois pitkään. Yhdessä annoksessa on vähintään 12 g proteiinia.

SCRAEGG-annos valmistetaan suomalaisista luomumunista. Annokseen saa vaihtelua useasta eri makuvaihtoehdosta, jotka annostellaan valmistuksen yhteydessä. Vaihtoehtona on esim. kevätsipulin, juuston ja paahdetun sipulin yhdistelmä.

SCRAEGG-konsepti lanseerataan Fastfood & Cafe & Ravintola 2019 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 6.-7.3.2019.
DAVA Foodsin osastolla 2e67 pääsee maistamaan tuotteita ja tutustumaan SCRAEGG-annoksen helppoon ja nopeaan valmistustapaan.