SCRÆGG - uudenlainen kuppimunakaskonsepti
on the go -myyntiin

SCRÆGG on täysin uudenlainen, nopea ja helppo tapa valmistaa kananmunista herkullinen aamu- tai välipala tai kevyt lounas. Se valmistuu vain 15 sekunnissa! Se voidaan ottaa myyntiin esimerkiksi kahviloissa, kioskeilla, hotelleissa ja huolto-asemilla.

Valmistat SCRÆGG-annoksen helposti SCRÆGG-laitteella. Höyryn ja paineen vaikutuksesta munankeltuaisen luonnollinen rasva saa annoksen kuohkeutumaan herkulliseksi ja pehmeäksi ilman lisättyä rasvaa tai mitään keittiövälineitä. Annokseen saa vaihtelua useasta eri makuvaihtoehdosta, jotka annostellaan helposti valmistuksen yhteydessä. Katso mausteseokset alla.

Ota mukaan tai nauti heti

SCRÆGG tarjotaan kätevästä pahvikupista, jolloin se on helppo ottaa mukaan tai nauttia heti, miten vain asiakkaalle parhaiten sopii. 

SCRÆGG -annoksia voidaan myydä missä vaan: kahviloissa, hotelleissa, ravintoloissa, huoltoasemilla tai tapahtumissa. Niitä voidaan myydä myös hauskasta SCRÆGG-autosta, joka on kuin minikokoinen katukahvila.  

Hyvinvointia luomukananmunista

Moni asiakas etsii nopeaa ja terveellistä välipalavaihtoehtoa. SCRÆGG on valmistettu luomumunista ja se on herkullisen kuohkeaa. Se sisältää runsaasti proteiinia ja pitää nälän pois pitkään. Yhdessä annoksessa on vähintään 12 g proteiinia!

SCRÆGG tarjoillaan kätevästä, biohajoavasta pahvipakkauksesta ja syödään biohajoavalla haarukalla. Annos valmistetaan luomukananmunamassasta, johon ei ole lisätty lisä- eikä säilöntäaineita. Luomukananmunat tuotetaan suomalaisilla sopimustiloilla, joissa kanoilla on ikkunat, orret, pesät ja ulkotarha, johon ne pääsevät ulkoilemaan. Kanoja ruokitaan luomurehulla ja tuoreella karkearehulla.

DAVA Foodsilta saat koko konseptin: SCRÆGG-laitteen leasing-sopimuksella sekä luomukananmunamassan, mausteseokset, haarukat ja kupit helposti tilaamalla sähköisestä palvelustamme. Jos kiinnostuit kuulemaan lisää, ota yhteyttä myyntiimme.

Lyrical picture - 2/2
SCRÆGG pahvikuppi 25 kpl/ps

SCRÆGG pahvikuppi 25 kpl/ps

SCRÆGG Puuhaarukka 100 kpl

SCRÆGG ​Puuhaarukka 100 kpl

SCRÆGG Naked Neck mausteseos

SCRÆGG Naked Neck mausteseos
450 g

SCRÆGG Scots Dumpy Spice mausteseos

SCRÆGG Scots Dumpy Spice mausteseos 450 g

SCRÆGG Gallina di Saluzzo mausteseos

SCRÆGG Gallina di Saluzzo mausteseos 450 g

SCRÆGG Altsteirer mausteseos

SCRÆGG Altsteirer mausteseos
450 g