Jalostetuotannon tiiminvetäjä

Hakuaika päättyy 19.02.2023

Suomalaisilta perhetiloilta saapuvat Kultamuna-kananmunat pakataan huolellisen laatutarkastuksen jälkeen pakkaamoillamme kuluttaja- ja suurkeittiöpakkauksiin, joista ne päätyvät herkullisiin annoksiin suomalaisten lautasille.

Valmistamme kananmunista myös laadukkaita jalosteita elintarviketeollisuuteen ja suurkeittiöille Kaarinan Piispanristillä. Erikoisosaamistamme on Mignon-munien kuorien valmistelu käsityönä makeistuotantoa varten.

Etsimme elintarvikealan innostunutta osaajaa

JALOSTETUOTANNON TIIMINVETÄJÄKSI

Jalosteen tiiminvetäjänä osallistut tuotannon työtehtäviin ja toimit samalla jalostetiimin esihenkilönä. Teet yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja raportoit tuotantojohtajalle.

Koulutuksesi voi olla esimerkiksi elintarvikeinsinööri tai -teknikko. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa tai juuri valmistumassa. Pastörointiprosessin hallinta ja aiempi esimieskokemus lasketaan eduksi, mutta tärkeintä on kiinnostuksesi tehtävää kohtaan.

Työpäiväsi koostuvat muun muassa kananmunajalosteiden pastörointi- ja pakkaustehtävistä sekä Mignon- kuorituotantoon osallistumisesta. Lisäksi osallistut tuotannon suunnitteluun yhteistyössä tuotantojohtajan kanssa sekä teet tuotantokirjaukset tuotannonohjausjärjestelmään (Microsoft Dynamics NAV 2018). Vastaat myös laatujärjestelmän mukaisesta toiminnasta ja työvoiman järjestelystä jalostetehtaalla.

Vaikka olisit vasta kehittymässä oleva elintarvikeosaaja, toivomme sinun tarttuvan asioihin itseohjautuvasti ja positiivisella asenteella. Etsimme joustavaa tiimipelaajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja intoa kehittyä kananmuna-alan ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tuotantojohtaja Jussi Vuorelta, puh. 040 072 6689. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 19.2.2023 mennessä osoitteeseen anniina.juuma@davafoods.fi.

Lyrical picture - 2/2