Huoltoasentaja Tarvike-osastolle

Hakuaika päättyy 28.03.2021

Oletko sinä etsimämme henkilö? Meillä olisi nyt tarjolla sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen vakituinen työtehtävä, jossa pääset tekemään työtä yhdessä maatila-asiakkaidemme kanssa alansa johtavan yrityksen palveluksessa!

Lyrical picture - 2/2

Dava Foodsin tarvike-osastolla töitä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden parhaaksi. Tavoitteemme on varmistaa optimaalinen tuotantoympäristö eläinten hyvinvointi huomioiden. Tuotteisiimme kuuluu ohjaustietokoneet mm. ilmanvaihto-, etävalvonta-, tuotannonohjaus- sekä ruokintajärjestelmille siipikarjatalouden osa-alueille tunnetuilta kansainvälisiltä laitevalmistajilta kuten mm. SKOV, Big Dutchman, Multifan, VDL.

Työtehtäviisi kuuluu uusien ohjausjärjestelmien asennus, testaukset tiloilla, käyttöönotto-opastukset, huoltotoimenpiteet sekä etähallinta. Toteutat projektien ohjaustekniikan yhdessä kansainvälisten laitetoimittajiemme kanssa ja huolehdit siitä, että laitteiden osto- ja toimitusprojektit etenevät aikataulussa. Meillä kaikki tekevät laadukasta asiakaspalvelua tarjoamalla asiakkaillemme toimivia ja nykyaikaisia ratkaisuja. Työskentelyalueesi on pääasiallisesti Länsi-Suomi.

Toivomme sinulta sähköteknistä tai mekatroniikan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme moniosaajuutta sekä joustavaa hands-on -työasennetta. Maatalouden tai siipikarjatuotannon tuntemus on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä. Olet oma-aloitteinen, oppimishaluinen ja luotettava tekijä. Tiukoissa tilanteissa huumorintajusta ja priorisointitaidoista ei ole haittaa!

Toivomme että IT-taitosi ovat ajan tasalla. Käytössämme ovat Microsoft ohjelmistot, mm. Navision toiminnanohjausjärjestelmä ja Autodesk Inventor 3D suunnitteluohjelma. Työroolissa menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä suomen ja englannin kielitaitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työroolin ja mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi osana hyvää työporukkaa. Tukenasi on joustava ja vankan toimintahistorian omaava työnantaja.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka puh. 050 370 8435.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hae työpaikkaa Baronan verkkosivuston kautta 28.3. mennessä.