• Kaarina
  • Map DAVA Foods Locations

Luotettava täyden palvelun yritys

DAVA Foods Finland Oy on johtava suomalainen täyden palvelun kananmuna-alan yritys, joka panostaa vahvasti markkinointiin ja kananmunan tuotantoketjun kehittämiseen.

Yrityksellämme on vaalittavana pitkät, yli 90 vuotiset perinteet Suomen kananmuna-alalla. Vuosien saatossa toiminta on muuttunut ja kehittynyt, mutta kuten alussakin, myös tänä päivänä meille tärkein asia on korkealaatuisten suomalaisten kananmunien tuottaminen.

Noin 100 sitoutunutta Kultamuna-tuottajaa takaavat parhaan mahdollisen lopputuotteen sekä kotitalouksille että ammattikäyttäjille.

Tuotantomme on sopimuspohjaista ja korkea laatu sekä tuoteturvallisuus ovat meitä ohjaavia tekijöitä. DAVA Foods Finland Oy on osa Itämeren alueen kananmuna-alan liittoumaa, johon kuuluvat lisäksi DAVA Foods Tanska, Ruotsi, Norja ja Eesti.

DAVA Foodsin omistus jakautuu DAVA Foods A/S:n ja Osuuskunta Munakunnan kesken 50/50 %.

DAVA Foods Finland Oy:n osuus kotimaan kananmunahankinnasta on reilu 30 % ollen yhteensä noin 23 miljoonaa kiloa vuodessa. Kaikki kotimaan myyntiin menevät kananmunat hankitaan 100 % Kultamuna sopimustuottajalta.

DAVA Foods sijaitsee

1. DAVA Foods Denmark

2. Starup Æg K/S

3. DAVA Foods Sweden

4. DAVA Foods Packaging

5. DAVA Foods Packaging, sales office

6. DAVA Foods Finland Oy

8. DAVA Foods Finland Oy, Närpes Äggpackeri Oy

9. DAVA Foods Estonia